ARCHERY & KNITTING

Jousiammuntavarusteet

Ratsastusvarusteet

Muut käsityötuotteet

Kurssit ja treenit

Ratsastusjousiampujan käsineet

Alkaen 25 €

Ratsastusjousiampujan käsineet pitävät kädet lämpiminä niiltä osin kuin mahdollista, jättäen kuitenkin tärkeimmät sormet vapaiksi. Käsineet sopivat yleisimpiin ammuntatekniikoihin. Käsine on suunniteltu hyvin istuvaksi, jotta se pysyy hyvin paikoillaan ja haittaa ampumista mahdollisimman vähän. Kokoja on kaksi, naisten ja miesten.

Vetokäden käsine sopii peukalo-otteen, välimeren otteen ja persialaisen/slaavilaisen otteen käyttäjille. Käsineen avoimeksi jäävä kämmenosa mahdollistaa nopean nokituksen useimmille nokitustyyleille otitpa sitten nuolesta kiinni koko kämmenellä tai vain sormilla. Pikkurilli voi nauttia käsineen lämmöstä.

Jousikäden käsine sopii erityisesti peukalo-otteella ja persialaisella otteella ampuville, joilla nuoli on jousen oikealla puolella. Käsine sopii sekä peukalon että etusormen päältä laukaiseville. Käsine sopii myös jousen vasemmalta puolen ampuville, mutta tällöin käsineen sivuun kannattaa ommella myös pieni nahkapala, jotta neule ei kulu nuolen lähtiessä neulepinnan päältä. Keskisormi ja nimetön lämmittelevät yhdessä. Erilleen jäävä pikkurilli on suunniteltu erityisesti ratsastajille.

Varasto- vai tilaustuote?

Perusmallin saat suoraan varastosta hintaan 25 €. Varastosta saatavien käsineiden värit vaihtelevat.

Jos varastossa olevien käsineiden väri ei miellytä, voit tilata käsineet tilaustyönä. Perusmallin hinta tilattuna on 30 €.

Tilauskäsineisiin on saatavilla myös lisäominaisuuksia toiveesi mukaan. Käsineisiin voidaan esimerkiksi neuloa sormiläpät, jotka lämmittävät kaikkia sormiasi silloin, kun et ammu.
TILAUS?
Beawi.fi | Beawi Archery & Knitting | 3212982-9