ARCHERY & KNITTING

Jousiammuntavarusteet

Ratsastusvarusteet

Muut käsityötuotteet

Kurssit ja treenit

Softshell-ratsastushameet

Alkaen 110 €

Softshell-hame lämmittää ratsastajan reisiä erityisesti sadesäällä. Lisäksi sopivassa värissä se tuo lisää näkyvyyttä esimerkiksi maastossa ratsastamista varten. Softshell-hameessa on halkio edessä. Takana riittää kangasta siten, että se asettuu kauniisti hevosen selän päälle.

Hameen malli on edestä lyhyempi, jotta se on näppärä esimerkiksi tallitöissä ja hevosen selkään noustaessa. Myöskään rappuset eivät ole ongelma. Hame on edestä polvipituinen ja yltää takaa lämmittämään myös hevosen selkää.

Hameeseen voidaan lisätä kuvio heijastavasta kankaasta. Kuvio voi olla kuvassa näkyvä ratsastusjousiammuntasiluetti tai jokin muu asiakkaan toivoma kuvio. Asiakkaan toivoma kuvio voi tilausvaiheessa olla valmiiksi siluetiksi muutettu tai valokuva, josta tehdään siluetti.

Varasto- vai tilaustuote?

Hameet tehdään aina tilauksesta toivomassasi värissä, vaikka joitakin yksittäisiä kappaleita voi löytyä varastostakin.

Yksivärisen hameen hinta on 110 €. Heijastavan ratsastusjousiammuntakuvion hinta on 30 €. Muiden heijastavien kuvien hinta sovitaan erikseen.

Joskus saatavilla on myös hauskoja kuvioituja kankaita, joista tehdyn hameen hinta on 115 €. Kuvitettujen kankaiden saatavuus vaihtelee.

TILAUS?

  • Sähköpostitse info[at]beawi.fi
Beawi.fi | Beawi Archery & Knitting | 3212982-9