ARCHERY & KNITTING

Jousiammuntavarusteet

Ratsastusvarusteet

Muut käsityötuotteet

Kurssit ja treenit

Ratsastusjousiammunnan tutustumiskurssit

Kerää pieni porukka ja varaa sopiva elämyspaketti! Yhteistyössä Hännilän tila.

Tutustumispaketti 60 €

Sis. 45 min maasta ammuntaa ja 45 min ratsastusta

Tutustumispaketti sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla ratsastusjousiammuntaa. Aiempaa kokemusta jousiammunnasta ei tarvita. Aloitamme ampumalla maasta ja tutustumalla ratsastusjousiammunnan perustekniikoihin. Jousiammuntaa pääsee kokeilemaan myös hevosen selästä paikallaan seisten ja käynnissä. Hinta sisältää opetuksen, hevos- ja tilavuokran sekä jousen vuokran. Mukaasi tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen. Kypärän saat lainaksi tallilta.

Harrastajapaketti 80 €

Harrastajapaketti sisältää tehokasta jousiammuntatreeniä ensin maasta käsin. Syvennymme tarkemmin tekniikkaan, tarkkuuteen ja erilaisiin jousiammuntaharjoitteisiin. Pakettiin kuuluu myös tunti ratsastusta, jonka aikana keskitymme soveltamaan opittuja jousiammuntataitoja myös ratsain. Hinta sisältää opetuksen, hevos- ja tilavuokran. Jousen voi vuokrata tarvittaessa 5 € lisämaksulla.

Ratsastusjousiammuntapolttarit, kysy hintaa

Polttariohjelmistoon sopiva tutustumiskerta rakennetaan juuri sinun toiveidesi mukaiseksi. Aloitamme aina tutustumalla jousiammunnan perustekniikoihin maasta käsin. Polttarisankari ja sovittaessa myös vieraat pääsevät kokeilemaan jousiammuntaa myös hevosen selästä. Paketti voidaan rakentaa seurueenne ratsastustaidolle sopivaksi. Tämän polttarinumeron aikana tai edeltävästi alkoholin nauttiminen on kielletty.

Ratsastusjousiammunnan yksityisopetus, kysy hintaa

Ratsastusjousiammunnan yksityisopetuksessa perehdytään tarkasti ja yksilöllisesti ampujan tekniikkaan. Yksityistunnit voidaan pitää hevosen kanssa tai ilman ampujan tarpeen mukaan. Yksityistunti voi sisältää myös sinun ja hevosesi perehdytyksen lajiin. Ratsastusjousiammunta kannattaa aina aloittaa käymällä alkeiskurssi tai hakeutumalla yksityiseen ohjaukseen. Näin lajissa pääsee hyvin alkuun. Yksityisopetuksen hinta määräytyy tunnin sisällön ja opetukseen kuluvan ajan mukaan.

KIINNOSTAAKO?

  • Ota yhteyttä sähköpostitse info[at]beawi.fi


Beawi.fi | Beawi Archery & Knitting | 3212982-9